Vrijgezellenfeest

Bezig met de organisatie van een vrijgezellenfeest? Zoeken naar leuke en originele activiteiten kan een heel gedoe zijn. Al gedacht aan een vrijgezellen kookworkshop? Met een eigen thema wat helemaal past bij de vrijgezel? Dat kan bij het Kookstation!

Vrijgezellenfeest organiseren

Houdt jullie vrijgezel wel van een beetje culinair bezig zijn? Of is hij of zij juist een ramp in de keuken? In beide gevallen is een kookworkshop is altijd een leuk idee. Wat dachten jullie van een voorproefje op het land van de de huwelijksreis? Zo kan de vrijgezel vast kennismaken met de lokale keuken. Is jullie vrijgezel nog niet zo culinair onderlegd? Kies dan voor een spoedcursus koken voor beginners. In deze workshop leert jullie vrijgezel om een heerlijk diner te bereiden (de liefde gaat immers door de maag…) Natuurlijk kunnen jullie zelf ook een thema bedenken. Overleg gerust met ons wat de plannen zijn, wij zijn altijd in voor een creatieve uitdaging!

Vrijgezellenfeest boeken?

Vrijgezellenfeest vieren met een kookworkshop

Hoe ziet jullie feestje bij ons er uit? Bij aankomst ontvangen jullie een lekker drankje om mee te beginnen. Dat kan een glas prosecco zijn maar misschien hebben jullie wel een veel beter idee. Vervolgens gaan we de keuken in. Hier staat de chef klaar om jullie uitleg te geven over het menu. Jullie gaan in groepjes aan de slag om de verschillende gangen te bereiden. Tussendoor is er genoeg ruimte voor een drankje. Misschien hebben jullie nog wel bijzondere opdrachten of verrassingen voor jullie vrijgezel in petto.

Als jullie klaar zijn met koken gaan we naar het restaurant waar onze sommelier klaarstaat voor de wijnproeverij. Jullie krijgen uitleg over het herkennen van geuren en smaken voordat de proeverij begint. Meer zin in een bierproeverij? Dat kan ook! Na de proeverij is het tijd om aan tafel te gaan. Genieten van jullie eigen kookkunsten, eet smakelijk!

Onze kookworkshops

Extra bij te boeken

Meer mogelijkheden

Het is altijd mogelijk om naast de kookworkshop nog andere extra’s toe te voegen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een wijn- of bierproeverij, een workshop over de werking van kruiden, of schorten met een eigen bedrukking?

Algemene informatie

Een kookworkshop kan al vanaf 10 personen worden geboekt. Bij de workshops is de drank; Hollands drankassortiment, gedurende 5 uur inbegrepen. Het Hollands drankarrangement bestaat uit koffie, thee, fris, bier(pils), wijn en binnenlands gedestilleerde dranken.
Dieetwensen en allergieën kunnen vooraf worden doorgegeven.

Heeft u vragen

U kunt ons altijd vrijblijvend bellen met al uw vragen.

085 487 0331

Het Kookstation

  • Toplocatie
  • Vernieuwende recepten
  • Laagdrempelig
  • Transparante en schappelijke tarieven
  • Samen genieten
  • Optimaal bereikbaar
  • Gratis parkeren

Testimonial

We vonden het erg gezellig en lekker. De ruimte boven is erg intiem en gezellig. Echt een aanrader!

– De vrijgezelle meiden –

51 jaar en m’n eerste kookles gehad…genieten!!!

– Karin –

© 2024 Het Kookstation • alle rechten voorbehouden • Realisatie: Comm.OnCookiebeleid
_linkedin_data_partner_id = "82807"; (function(){var s = document.getElementsByTagName("script")[0]; var b = document.createElement("script"); b.type = "text/javascript";b.async = true; b.src = "https://snap.licdn.com/li.lms-analytics/insight.min.js"; s.parentNode.insertBefore(b, s);})();