klachtenprocedure

De Klachtenprocedure

Het Kookstation behandelt uw eventuele klacht in vertrouwen. Zij staat voor kwaliteit en streeft voortdurend naar het voorkomen van klachten. Uw klacht zal gebruikt worden  om u en andere klanten in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.Registratie en afhandeling van de klacht
◾Alle klachten worden behandeld door mevrouw Mariska de Vries van Het Kookstation.
◾Na ontvangst van de klacht deelt Het Kookstation binnen 7 dagen schriftelijk mee dat zij een klacht heeft ontvangen en onderzoekt deze.
◾Binnen 14 dagen na ontvangst van de klacht volgt hoor en wederhoor.

◾Binnen 14 dagen na hoor en wederhoor neemt Het Kookstation een besluit en deelt dit mede aan de indiener van de klacht.
◾Als de indiener van de klacht het besluit accepteert wordt een actieplan opgesteld om de betreffende klacht structureel op te lossen.
◾De indiener van de klacht wordt mondeling/schriftelijk elke 14 dagen op de hoogte gehouden van de status van de klacht.
◾In geval van geschillen over de afhandeling van de klacht werkt Het Kookstation samen met de Bascule Groep (www.bascule.eu) te Veghel. De Bascule Groep treedt op als onafhankelijke derde. Het advies van deze onafhankelijke derde is bindend voor Het Kookstation. De Bascule Groep is (tijdens kantooruren) te bereiken op telefoonnummer 0413-321755.
◾Als de klacht is afgerond is tevens de klachtenprocedure afgerond.
◾De desbetreffende klacht en alle correspondentie worden voor de termijn van vijf jaar bewaard.
Klik hier voor het indienen van een klacht  >>>
  • Het Kookstation

  • Stationsplein 1
  • 2411 EH Bodegraven

© 2024 Het Kookstation • alle rechten voorbehouden • Realisatie: Comm.OnCookiebeleid
_linkedin_data_partner_id = "82807"; (function(){var s = document.getElementsByTagName("script")[0]; var b = document.createElement("script"); b.type = "text/javascript";b.async = true; b.src = "https://snap.licdn.com/li.lms-analytics/insight.min.js"; s.parentNode.insertBefore(b, s);})();