Cooking out of a box

Houden jullie wel van een uitdaging en hebben jullie zin in een verrassend menu? Dan is de workshop Cooking out of a Box echt wat voor jullie.

De workshop

Deze workshop heeft geen vastgesteld menu. Dat gaan jullie namelijk zelf bepalen. Bij binnenkomst in de keuken staan er drie dozen klaar. Jullie worden opgedeeld in drie teams en hebben vijf minuten de tijd om een gerecht te bedenken dat bij de inhoud van de doos past.

Vervolgens presenteert ieder team zijn of haar gerecht. Het is nu spannend wat er gaat gebeuren. Misschien zijn er wel twee voorgerechten en een tussengerecht of drie hoofdgerechten bedacht! Aan de teams de taak om te onderhandelen over de ingrediënten en het menu.

Als de taken zijn verdeeld gaan jullie aan de slag met je eigen gerecht. Uiteraard zorgt de chef ervoor dat jullie een recept krijgen om het gekozen gerecht te maken (ook voor de chef is dit een uitdagende workshop…). Het dessert kan niet ontbreken in dit menu. Ook voor de vierde gang is er een doos met ingrediënten. Opnieuw aan jullie de taak om te bepalen wat er gemaakt gaat worden. Wat kiezen jullie? Zelf ijs maken, of gaan jullie voor een chocolademousse? Altijd een verrassing!

Wijnproeverij

Voordat we aan tafel gaan laat onze sommelier jullie een aantal wijnen proeven. Omdat de gerechten pas op het laatste moment bekend zijn geworden is aan hem de taak jullie te helpen passende wijnen te vinden. Hij zal jullie uitdagen om dingen uit te proberen en nieuwe smaken te ontdekken.

De wijnproeverij is als extra bij te boeken voor € 5,- p.p.

Voor wie

Deze workshop is geschikt voor iedereen die out of the box wil denken. Een leuke workshop met familie of vrienden. Deze workshop leent zich ook uitstekend als teambuildingactiviteit of bedrijfsuitje. Het is mogelijk om de workshop te laten begeleiden door een trainer of coach die het groepsproces analyseert en jullie tips en adviezen geeft. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

Omdat we uitsluitend met verse ingrediënten werken kunnen we altijd rekening houden met allergieën, dieetwensen en andere voorkeuren.

Kosten

Deze workshop is te boeken vanaf 10 personen en kost € 80,- p.p. De workshop duurt ongeveer 4 tot 5 uur en is inclusief Hollands drankarrangement. Het Hollands drankarrangement bestaat uit koffie, thee, fris, bier, wijn en binnenlands gedestilleerde dranken. 

Boeking aanvragen

Heeft u vragen

U kunt ons altijd vrijblijvend bellen met al uw vragen.

085 487 0331

Het Kookstation

  • Toplocatie
  • Vernieuwende recepten
  • Laagdrempelig
  • Transparante en schappelijke tarieven
  • Samen genieten
  • Optimaal bereikbaar
  • Gratis parkeren

Testimonial

We vonden het erg gezellig en lekker. De ruimte boven is erg intiem en gezellig. Echt een aanrader!

– De vrijgezelle meiden –

51 jaar en m’n eerste kookles gehad…genieten!!!

– Karin –

© 2024 Het Kookstation • alle rechten voorbehouden • Realisatie: Comm.OnCookiebeleid
_linkedin_data_partner_id = "82807"; (function(){var s = document.getElementsByTagName("script")[0]; var b = document.createElement("script"); b.type = "text/javascript";b.async = true; b.src = "https://snap.licdn.com/li.lms-analytics/insight.min.js"; s.parentNode.insertBefore(b, s);})();