Workshop Franse keuken

Klassiek Franse gerechten koken? Tijdens de culinair hoogstaande workshop ‘Franse keuken’ komen mooie gerechten en traditionele bereidingswijzen aan bod.

De kookworkshop

We gaan een voorgerecht maken met gerookte eend. Deze wordt door jullie zelf gerookt in onze rookkast. Een ander team gaat aan de slag met kreeft voor een heerlijke ‘Bisque de Homard’. De kreeft wordt door jullie zelf gekookt en jullie leren hoe je de verschillende onderdelen bereidt om de smaken het meest tot hun recht te laten komen.

Als hoofdgerecht staat er ‘Tournedos Rossini’ op het menu. Het vlees komt uit onze eigen regio maar de bereiding is Frans. Als dessert bereiden we een klassieke Clafoutis, Frans gebak gevuld met fruit. Hierbij wordt een parfait van witte chocolade bereid. Eet smakelijk!

Wijnproeverij

Wat is een Franse maaltijd zonder wijn? Na de workshop nodigen we jullie uit om een aantal mooie (Franse) wijnen te proeven. We geven smaakadvies bij de verschillende gangen en dagen u uit om nieuwe ontdekkingen te doen. U kiest zelf welke wijn u bij welke gang wilt drinken. 

De wijnproeverij is als extra bij te boeken voor € 5,- p.p.

Voor wie

Deze workshop is geschikt voor mensen die houden van de klassieke Franse keuken. Jullie zijn niet bang voor een culinaire uitdaging en houden ervan om nieuwe dingen te leren. De workshop is geschikt voor zowel kleine als grotere gezelschappen. Vooraf bespreken we altijd eerst de definitieve inhoud van het menu. Omdat we uitsluitend met verse ingrediënten werken kunnen we altijd rekening houden met allergieën, dieetwensen en andere voorkeuren.

Kosten

Deze workshop is te boeken vanaf 10 personen en kost € 77,50 p.p. De workshop duurt ongeveer 4 tot 5 uur en is inclusief Hollands drankarrangement. Het Hollands drankarrangement bestaat uit koffie, thee, fris, bier(pils), wijn en binnenlands gedestilleerde dranken. 

Boeking aanvragen

Heeft u vragen

U kunt ons altijd vrijblijvend bellen met al uw vragen.

085 487 0331

Het Kookstation

  • Toplocatie
  • Vernieuwende recepten
  • Laagdrempelig
  • Transparante en schappelijke tarieven
  • Samen genieten
  • Optimaal bereikbaar
  • Gratis parkeren

Testimonial

We vonden het erg gezellig en lekker. De ruimte boven is erg intiem en gezellig. Echt een aanrader!

– De vrijgezelle meiden –

51 jaar en m’n eerste kookles gehad…genieten!!!

– Karin –

© 2024 Het Kookstation • alle rechten voorbehouden • Realisatie: Comm.OnCookiebeleid
_linkedin_data_partner_id = "82807"; (function(){var s = document.getElementsByTagName("script")[0]; var b = document.createElement("script"); b.type = "text/javascript";b.async = true; b.src = "https://snap.licdn.com/li.lms-analytics/insight.min.js"; s.parentNode.insertBefore(b, s);})();