VEGETARISCHE WORKSHOP

Vegetarisch eten is een belangrijk onderdeel in het eetpatroon van velen. Voor sommigen spelen principiële redenen een grote rol: zij hebben bezwaren tegen de moderne fokmethoden, zijn bezorgd over de voedingssituatie in de wereld, of willen vanuit gezondheidsoogpunt geen vlees meer gebruiken. Voor anderen zijn de bezwaren minder principieel, men wil gewoon wat vaker vleesloos eten. Groenten zijn hip! Vegetarische combinaties en smaken hebben een hoofdrol in deze groene workshop. Lokale groenten, kruiden en zuivel. Biologisch, gezond, puur, rauw van hele granen tot superfood, alles kan en alles mag in deze workshop. Bij Het Kookstation koken we altijd met de beste ingrediënten die elk seizoen te bieden heeft. Onderstaand menu is slechts een voorbeeld van hoe een culinaire vegetarische kookworkshop er uit kan zien.

De workshop

Het menu van deze workshop varieert met het seizoen en de beschikbaarheid van het moment.
Vooraf bereiden jullie een heerlijke salade van gerookte kazen. Vervolgens wordt er een aardappel truffelsoep bereidt en als hoofdgerecht bereiden jullie een risotto groene asperges/ bospaddestoelen.
Uiteraard mag een heerlijk dessert niet ontbreken. Het dessert bestaat uit donkere chocolade parfait met bladerdeeg en rood fruit.

Wijnproeverij

Om de mooie gerechten nog beter tot hun recht te laten komen serveren we passende wijnen. Omdat wijn ‘lekkere wijn’ voor iedereen anders is laten we jullie eerst de wijnen proeven. Onze sommelier vertelt jullie over smaakcombinaties. We zullen jullie zeker uitdagen eens iets nieuws te proberen. Drink bij een gerecht eens een wijn die je zelf niet zo snel zou uitkiezen.

De wijnproeverij is als extra bij te boeken voor € 5,- p.p.

Voor wie

Deze workshop is geschikt voor iedereen die houdt van eerlijke (biologische) producten van het land. De workshop is geschikt voor zowel grote als kleinere groepen. Vooraf bespreken we altijd eerst de definitieve inhoud van het menu. Omdat we uitsluitend met verse ingrediënten werken kunnen we altijd rekening houden met allergieën, dieetwensen en andere voorkeuren.

Kosten

Deze workshop is te boeken vanaf 10 personen en kost € 75 p.p. De workshop duurt ongeveer 4 tot 5 uur en is inclusief Hollands drankarrangement. Het Hollands drankarrangement bestaat uit koffie, thee, fris, bier, wijn en binnenlands gedestilleerde dranken. 

Boeking aanvragen

Heeft u vragen

U kunt ons altijd vrijblijvend bellen met al uw vragen.

085 487 0331

Onze voordelen

  • Top locatie
  • Vernieuwende recepten
  • Laagdrempelig
  • Transparante en schappelijke tarieven
  • Optimaal genieten

Testimonial

We vonden het erg gezellig en lekker. De ruimte boven is erg intiem en gezellig. Echt een aanrader!

– De vrijgezelle meiden –

51 jaar en m’n eerste kookles gehad…genieten!!!

– Karin –

© 2023 Het Kookstation • alle rechten voorbehouden • Realisatie: Comm.OnCookiebeleid