Workshop Italiaanse / Toscaanse keuken

Beleef de Italiaans eetcultuur tijdens een workshop Italiaanse keuken. In Italië weten ze wat genieten van lekker eten is en dat gaan jullie ook doen! Denk aan antipasti, pasta, truffels en wijn. Genieten op z’n Italiaans.

De kookworkshop

Als voorgerecht maken jullie verschillende soorten antipasti. Dit zijn kleine hapjes die traditioneel voorafgaand aan de maaltijd worden geserveerd. Houden jullie wel van een culinaire uitdaging? Dan gaan we zelf vis fileren om daarmee een Toscaanse vissoep te maken. Toch iets te spannend? Dan staat er een aardappel-truffelsoep met verse truffels op het menu. Tijdens een Italiaanse maaltijd mag één ding niet ontbreken, pasta! Deze gaan we zelf vers maken volgens traditioneel recept. Wel eens gehoord van zabaglione? Dit is de naam van een typisch Italiaans dessert wat al sinds de middeleeuwen wordt bereid. Hierbij  maken we ons eigen limoncello-ijs.

Wijnproeverij

Tijdens een Italiaanse maaltijd wordt traditioneel een glas wijn geschonken. We hebben een aantal wijnen geselecteerd die goed samengaan met de verschillende gerechten. Vooraf kunnen jullie proeven en bepalen welke wijn je bij welke gang wilt drinken. We zullen jullie uitdagen om ook eens een keuze te maken die anders is als anders. Probeer eens wat nieuws en ontdek nieuwe smaken.

De wijnproeverij is als extra bij te boeken voor € 5,- p.p.

Voor wie

Deze workshop is geschikt voor iedere liefhebber van de Italiaanse keuken. Met elkaar als één grote Italiaanse familie eten aan een lange tafel. Deze workshop is geschikt voor zowel grote als kleine groepen. Vooraf bespreken we altijd eerst de definitieve inhoud van het menu. Omdat we uitsluitend met verse ingrediënten werken kunnen we altijd rekening houden met allergieën, dieetwensen en andere voorkeuren.

Kosten

Deze workshop is te boeken vanaf 10 personen en kost € 77.50 p.p. De workshop duurt ongeveer 4 tot 5 uur en is inclusief Hollands drankarrangement. Het Hollands drankarrangement bestaat uit koffie, thee, fris, bier(pils), wijn en binnenlands gedestilleerde dranken. 

Boeking aanvragen

Heeft u vragen

U kunt ons altijd vrijblijvend bellen met al uw vragen.

085 487 0331

Het Kookstation

  • Toplocatie
  • Vernieuwende recepten
  • Laagdrempelig
  • Transparante en schappelijke tarieven
  • Samen genieten
  • Optimaal bereikbaar
  • Gratis parkeren

Testimonial

We vonden het erg gezellig en lekker. De ruimte boven is erg intiem en gezellig. Echt een aanrader!

– De vrijgezelle meiden –

51 jaar en m’n eerste kookles gehad…genieten!!!

– Karin –

© 2024 Het Kookstation • alle rechten voorbehouden • Realisatie: Comm.OnCookiebeleid
_linkedin_data_partner_id = "82807"; (function(){var s = document.getElementsByTagName("script")[0]; var b = document.createElement("script"); b.type = "text/javascript";b.async = true; b.src = "https://snap.licdn.com/li.lms-analytics/insight.min.js"; s.parentNode.insertBefore(b, s);})();