Workshop Streekgerechten

Wat is er mooier dan koken met verse producten direct van het land? Dat is wat jullie gaan doen tijdens een workshop ‘Streekgerechten’.

De workshop

Het menu van deze workshop varieert met het seizoen en met de beschikbaarheid van het moment. In de ochtend voor de workshop doen wij ons rondje in het Groene Hart. Zo rijden we langs boerderij Valkendam voor verse biologische groenten uit de moestuin. Langs de Arcadiahoeve voor vlees, kaas en rauwe melk. We stoppen in Reeuwijk voor vers geschoten wild en als laatste rijden we naar Gouda voor een wel heel bijzondere lekkernij: rivierkreeft! Deze kreeftjes zijn niet altijd verkrijgbaar maar áls ze er zijn staan ze zeker op het menu. Van deze mooie ingrediënten gaan jullie een heerlijk 4-gangendiner bereiden.

Wijnproeverij

Om de mooie gerechten nog beter tot hun recht te laten komen serveren we passende wijnen. Omdat ‘lekkere wijn’ voor iedereen wat anders is, laten we jullie eerst de wijnen proeven. Onze sommelier vertelt jullie over smaakcombinaties. We zullen jullie zeker uitdagen eens iets nieuws te proberen. Drink bij een gerecht eens een wijn die je zelf niet zo snel zou uitkiezen.

De wijnproeverij is als extra bij te boeken voor € 5,- p.p.

Voor liefhebbers van streekproducten

Deze workshop is geschikt voor iedereen die houdt van eerlijke (biologische) producten van het land en uit de streek. De workshop is geschikt voor zowel grote als kleinere groepen. Vooraf bespreken we altijd eerst de definitieve inhoud van het menu. Omdat we uitsluitend met verse ingrediënten werken kunnen we altijd rekening houden met allergieën, dieetwensen en andere voorkeuren.

Kosten

Deze workshop is te boeken vanaf 10 personen en kost € 75,- p.p. De workshop duurt ongeveer 4 tot 5 uur en is inclusief Hollands drankarrangement. Het Hollands drankarrangement bestaat uit koffie, thee, fris, bier, wijn en binnenlands gedestilleerde dranken. 

Boeking aanvragen

Heeft u vragen

U kunt ons altijd vrijblijvend bellen met al uw vragen.

085 487 0331

Het Kookstation

  • Toplocatie
  • Vernieuwende recepten
  • Laagdrempelig
  • Transparante en schappelijke tarieven
  • Samen genieten
  • Optimaal bereikbaar
  • Gratis parkeren

Testimonial

We vonden het erg gezellig en lekker. De ruimte boven is erg intiem en gezellig. Echt een aanrader!

– De vrijgezelle meiden –

51 jaar en m’n eerste kookles gehad…genieten!!!

– Karin –

© 2024 Het Kookstation • alle rechten voorbehouden • Realisatie: Comm.OnCookiebeleid
_linkedin_data_partner_id = "82807"; (function(){var s = document.getElementsByTagName("script")[0]; var b = document.createElement("script"); b.type = "text/javascript";b.async = true; b.src = "https://snap.licdn.com/li.lms-analytics/insight.min.js"; s.parentNode.insertBefore(b, s);})();