Uit eten personeel

U wilt uit eten met personeel? Is er een bedrijfsuitje? Bij ons kunt u terecht voor teambuilding, vergaderworkshop, afdelingsfeestje of bijvoorbeeld een collega die feestelijk afscheid neemt. Bent u met een groep vanaf 10 personen, dan organiseren wij graag een gezellige, ontspannende workshop.

Het Kookstation biedt talloze mogelijkheden om uw kooksessie vorm te geven.

Een aantal suggesties

Bij alle workshops is de drank, Hollands drankassortiment, gedurende 5 uur inbegrepen.
Ook de BTW is inclusief.

Bij aankomst krijgt u een heerlijk glas Kir Royal, daarna gaan jullie de keuken in. Na wat uitleg en taakverdeling door de chef gaan jullie aan de slag. Het koken gebeurt onder het genot van een drankje. Na het koken is de wijnproeverij en hierna zullen jullie aan tafel schuiven in ons sfeervolle restaurant voor het zelfgemaakte diner.

Uiteraard is het ook mogelijk om een workshop voor u samen te stellen. Wij bieden ook de workshop van de sterrenkoks. Hierbij worden gerechten gemaakt die bedacht zijn door zowel nationale als internationale sterrenchefs. Deze workshop bieden wij aan voor € 94,50 per persoon.

© 2024 Het Kookstation • alle rechten voorbehouden • Realisatie: Comm.OnCookiebeleid
_linkedin_data_partner_id = "82807"; (function(){var s = document.getElementsByTagName("script")[0]; var b = document.createElement("script"); b.type = "text/javascript";b.async = true; b.src = "https://snap.licdn.com/li.lms-analytics/insight.min.js"; s.parentNode.insertBefore(b, s);})();