12,5 jaar getrouwd

Reden voor een feestje want jullie zijn 12,5 jaar getrouwd! De eerste een echte mijlpaal is bereikt; jullie koperen bruiloft. Dit jubileum op een originele manier vieren? Op een unieke locatie? Kom dan samen met vrienden en familie gezellig koken en borrelen bij Het Kookstation. Wij zorgen voor een onvergetelijk feest(je) met een culinaire inslag.

12,5 jarig huwelijk kookworkshop

Vier jullie 12,5 jarig jubileum samen met vrienden of familie tijdens een kookworkshop. Tijdens de workshop hebben jullie voldoende tijd om samen bij te praten onder het genot van een drankje. Samen bereiden jullie de gerechten voor een 3-, 4 -of 5-gangendiner. Een kookworkshop staat garant voor gezelligheid en culinair bezig zijn.

Welk thema past bij jullie jubileumfeest?

Wat is er leuker dan een jubileumfeest speciaal op jullie afgestemd. Denk aan jullie favoriete vakantieland of die keer dat je samen die droomreis maakte. Misschien de plek van jullie huwelijksreis? Bij ieder land of thema kunnen wij een passende workshop samenstellen. Zo wordt het een feest wat echt bij jullie past.

Offerte aanvragen?

De workshop

Is een thema niet echt jullie ding? Kies dan uit één van onze populaire kookworkshops. Iedere workshop bestaat uit een standaard aantal onderdelen. Eerst worden jullie en je gasten ontvangen in ons sfeervolle restaurant. Daar krijgen jullie een Kir Royal aangeboden om meteen in de feeststemming te komen.

Als alle gasten zijn gearriveerd gaan we met elkaar naar de keuken. Hier geeft de chef tekst en uitleg over het koken. Met elkaar gaan jullie aan de slag om de verschillende gangen te bereiden. Uiteraard houdt de chef een oogje in het zeil. Tijdens het koken kunnen jullie ook genieten van een hapje en een drankje.

Als alle gerechten klaar zijn wordt het tijd voor het hoogtepunt van de avond: het diner! In ons restaurant is de tafel feestelijk gedekt. En om de beurt serveren jullie je zelfgemaakte gerechten uit. Bon apetit!

Populaire Kookworkshops

Meer mogelijkheden

Het is altijd mogelijk om naast de kookworkshop nog andere extra’s toe te voegen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een wijn- of bierproeverij, een workshop over de werking van kruiden, of schorten met een eigen bedrukking?

Algemene informatie

Een kookworkshop kan al vanaf 10 personen worden geboekt. Bij de workshops is de drank – Hollands drankassortiment – gedurende 5 uur inbegrepen. Het Hollands drankarrangement bestaat uit koffie, thee, fris, bier, wijn en binnenlands gedestilleerde dranken. 
Dieetwensen en allergieën kunnen vooraf worden doorgegeven.

Heeft u vragen

U kunt ons altijd vrijblijvend bellen met al uw vragen.

085 487 0331

Het Kookstation

  • Toplocatie
  • Vernieuwende recepten
  • Laagdrempelig
  • Transparante en schappelijke tarieven
  • Samen genieten
  • Optimaal bereikbaar
  • Gratis parkeren

Testimonial

We vonden het erg gezellig en lekker. De ruimte boven is erg intiem en gezellig. Echt een aanrader!

– De vrijgezelle meiden –

51 jaar en m’n eerste kookles gehad…genieten!!!

– Karin –

© 2024 Het Kookstation • alle rechten voorbehouden • Realisatie: Comm.OnCookiebeleid
_linkedin_data_partner_id = "82807"; (function(){var s = document.getElementsByTagName("script")[0]; var b = document.createElement("script"); b.type = "text/javascript";b.async = true; b.src = "https://snap.licdn.com/li.lms-analytics/insight.min.js"; s.parentNode.insertBefore(b, s);})();