25 jaar getrouwd

Jullie zijn al weer 25 jaar getrouwd! Wat een prestatie, gefeliciteerd! Genoeg reden voor een feestje met familie en vrienden. Deze mijlpaal op een originele manier vieren? Denk dan eens aan een kookworkshop! Een combinatie van gezelligheid en samen culinair bezig zijn.

25 jarig huwelijk kookworkshop

Een kookworkshop op een unieke locatie?. In het voormalig stationsgebouw van Bodegraven is het Kookstation gevestigd. De plek waar eerst treinkaartjes werden verkocht en gewacht is omgetoverd in een gezellig restaurant. Hier kunt u samen met uw gasten een mooie tijd beleven. Tijdens een kookworkshop is er voldoende ruimte om elkaar te spreken en gezellig samen te zijn. Uiteraard voorzien we u tijdens het koken van een drankje en laten we u vast wat kleine hapjes proeven.

De kookworkshop

Een 25 jarig huwelijksfeest met kookworkshop ziet er als volgt uit: We starten met een heerlijk glas Kir Royal in ons gezellige restaurant. Als alle gasten binnen zijn vertrekken we naar de keuken. Hier zal de chef jullie uitleggen wat er te doen staat. Per gerecht wordt een kookgroepje samengesteld. Met elkaar bereiden jullie een onderdeel van het diner. Uiteraard ontbreken hierbij een hapje en een drankje niet. Intussen is het voldoende tijd om gezellig bij te praten of culinaire tips uit te wisselen. Als alle gerechten klaar zijn nemen jullie plaats in ons gezellige restaurant.. Tijd om het zelfbereide diner te gaan proeven. Eet smakelijk!

Offerte aanvragen?

Jubileumfeest met eigen thema?

Wat dacht u van een jubileumfeest dat speciaal op jullie is afgestemd? Recepten uit de keuken van jullie favoriete vakantieland? Of misschien dromen jullie samen van een reis door een bepaald werelddeel? Aan de hand van een land of thema kunnen wij een speciaal op jullie afgestemde kookworkshop samenstellen. Misschien vinden jullie een thema niet erg belangrijk? Kies dan  uit één van onze populaire kookworkshops.

Populaire Kookworkshops

Extra te boeken

Het is altijd mogelijk om naast de kookworkshop nog andere extra’s toe te voegen. Denk daarbij aan:

 • workshop etiquette
 • workshop werking van kruiden
 • schorten met eigen bedrukking
 • bierproeverij i.p.v. wijnproeverij

Algemene informatie

Een kookworkshop kan al vanaf 10 personen worden geboekt. Bij de workshops is de drank – Hollands drankassortiment – gedurende 5 uur inbegrepen. Het Hollands drankarrangement bestaat uit koffie, thee, fris, bier, wijn en binnenlands gedestilleerde dranken. 
Dieetwensen en allergieën kunnen vooraf worden doorgegeven.

Heeft u vragen

U kunt ons altijd vrijblijvend bellen met al uw vragen.

085 487 0331

Het Kookstation

 • Toplocatie
 • Vernieuwende recepten
 • Laagdrempelig
 • Transparante en schappelijke tarieven
 • Samen genieten
 • Optimaal bereikbaar
 • Gratis parkeren

Testimonial

We vonden het erg gezellig en lekker. De ruimte boven is erg intiem en gezellig. Echt een aanrader!

– De vrijgezelle meiden –

51 jaar en m’n eerste kookles gehad…genieten!!!

– Karin –

© 2024 Het Kookstation • alle rechten voorbehouden • Realisatie: Comm.OnCookiebeleid
_linkedin_data_partner_id = "82807"; (function(){var s = document.getElementsByTagName("script")[0]; var b = document.createElement("script"); b.type = "text/javascript";b.async = true; b.src = "https://snap.licdn.com/li.lms-analytics/insight.min.js"; s.parentNode.insertBefore(b, s);})();