40 jaar getrouwd

Een Robijnen Bruiloft is de officiële benaming van het 40 jarig huwelijk. Net als een robijn zijn jullie in de loop van de jaren samen gevormd en sterk geworden. Die 40 jaar getrouwd geeft reden voor een feest! Nu nog bedenken hoe jullie dit willen gaan vieren. Al eens gedacht aan een kookworkshop? Het geeft gelegenheid om in een ongedwongen sfeer gezellig samen te zijn. Een combinatie van feestvieren en samen iets leuks doen. Met een heerlijk diner als afsluiting.

40 jarig huwelijk vieren

Uw 40 jarig huwelijk op een originele manier vieren? Het kookstation biedt een unieke locatie centraal in het Groene Hart. Het oude NS-stationsgebouw dateert al uit 1918 en is een bijzondere historische plek. De wachtkamer van het gebouw uit 1894 is omgetoverd tot restaurant en keuken, maar de authenticiteit is bewaard gebleven. Een unieke locatie om jullie jubileum te vieren.

40 jarig huwelijksfeest met kookworkshop

Om een idee te krijgen hoe uw feestavond eruit kan zien geven we hier een voorbeeld:

De gasten arriveren en worden verwelkomd met een glas Kir Royal. Tijd om iedereen persoonlijk welkom te heten.  Als iedereen is gearriveerd vertrekken we naar de keuken. Hier zal de chef uitleg geven over het door jullie gekozen menu. Aan de gasten de taak om de verschillende gangen te bereiden! Veel of weinig kookervaring? Dat maakt niet uit. Jullie worden vakkundig begeleid door de kok en zijn medewerkers.

Tijdens het koken is er voldoende gelegenheid om eens bij elkaar langs te lopen voor een praatje. Intussen drinken de gasten een drankje en leren ze over geuren en smaken. Dan is het tijd om terug te gaan naar het restaurant. Hier hebben wij een wijnproeverij voor jullie voorbereid. Onze sommelier verteld over de wijnen en hun herkomst. Na de proeverij gaan jullie aan tafel. De gangen worden uitgeserveerd en dan is het tijd om heerlijk te gaan tafelen. Eet smakelijk!

Offerte aanvragen?

Jubileumfeest met een twist

Om  het feest een persoonlijk tintje te geven kan er gekozen worden voor een kookworkshop op maat. Dit betekent dat de inhoud en het thema door het bruidspaar worden bepaald. Wat dacht u van gerechten uit die ene stad die voor jullie zo speciaal is? Of hebben jullie een favoriet vakantieland? Wij passen de workshop helemaal aan naar jullie wensen en maken deze avond op deze manier extra bijzonder.

Keuze kookworkshops

Liever kiezen uit één van onze beproefde thema’s? Dat kan ook. Kies uit één van de onderstaande workshops en een culinaire avond is verzekerd!

Extra opties

Om de avond een speciaal tintje te geven bieden we nog extra opties. Denk bijvoorbeeld aan een bierproeverij in plaats van een wijnproeverij. Een workshop over de werking van kruiden. Of we laten zelf schorten bedrukken. Het kan allemaal. Zelf nog andere ideeën? Laat het ons weten.

Algemene informatie

Een kookworkshop kan al vanaf 10 personen worden geboekt. Bij de workshops is de drank – Hollands drankassortiment – gedurende 5 uur inbegrepen. Het Hollands drankarrangement bestaat uit koffie, thee, fris, bier, wijn en binnenlands gedestilleerde dranken. 
Dieetwensen en allergieën kunnen vooraf worden doorgegeven.

Heeft u vragen

U kunt ons altijd vrijblijvend bellen met al uw vragen.

085 487 0331

Het Kookstation

  • Toplocatie
  • Vernieuwende recepten
  • Laagdrempelig
  • Transparante en schappelijke tarieven
  • Samen genieten
  • Optimaal bereikbaar
  • Gratis parkeren

Testimonial

We vonden het erg gezellig en lekker. De ruimte boven is erg intiem en gezellig. Echt een aanrader!

– De vrijgezelle meiden –

51 jaar en m’n eerste kookles gehad…genieten!!!

– Karin –

© 2024 Het Kookstation • alle rechten voorbehouden • Realisatie: Comm.OnCookiebeleid
_linkedin_data_partner_id = "82807"; (function(){var s = document.getElementsByTagName("script")[0]; var b = document.createElement("script"); b.type = "text/javascript";b.async = true; b.src = "https://snap.licdn.com/li.lms-analytics/insight.min.js"; s.parentNode.insertBefore(b, s);})();