50 jaar getrouwd

Er zijn maar weinig gehuwden die deze mijlpaal bereiken; de gouden bruiloft. Maar bent u een van de gelukkigen? Zo ja, dan gefeliciteerd! Nu is de vraag hoe jullie dit heugelijke feit gaan vieren. Heeft u al eens gedacht aan een kookworkshop? Een combinatie van samen bezig zijn, gezelligheid en lekker eten en drinken. In een ongedwongen sfeer samen feestvieren.

50 jarig huwelijk

Uw 50-jarig huwelijk vieren op een historische locatie? Het Kookstation is gevestigd in een voormalige wachtruimte van een NS-stationsgebouw uit 1894. De plek die vroeger werd gebruikt als wachtruimte is omgetoverd in een gezellig restaurant. In het restaurant zijn nog veel authentieke details terug te vinden. Hier kunnen jullie samen met de gasten een mooie tijd beleven.

50 jarig huwelijksfeest met kookworkshop

Om een idee te krijgen hoe uw feestavond eruit kan zien geven we hier een voorbeeld:

De gasten arriveren en worden verwelkomd met een glas Kir Royal. Tijd om iedereen persoonlijk welkom te heten.  Als iedereen is gearriveerd vertrekken we naar de keuken. Hier zal de chef uitleg geven over het door jullie gekozen menu. Aan de gasten de taak om de verschillende gangen te gaan bereiden! Veel of weinig kookervaring? Dat maakt niet uit. Jullie worden vakkundig begeleid door de kok en zijn medewerkers.

Tijdens het koken is er voldoende gelegenheid om eens bij elkaar langs te lopen voor een praatje. Intussen drinken de gasten een drankje en leren ze over geuren en smaken. Dan is het tijd om terug te gaan naar het restaurant. Hier hebben wij een wijnproeverij voor jullie voorbereid. Onze sommelier vertelt over de wijnen en hun herkomst. Na de proeverij gaan jullie aan tafel. De gangen worden uitgeserveerd, tijd om heerlijk te gaan tafelen. Eet smakelijk!

Offerte aanvragen?

Jubileumfeest met eigen thema?

Tijdens jullie 50-jarige huwelijk hebben jullie al veel meegemaakt. Dingen zijn gekomen en gegaan. Toch zijn jullie nog steeds samen. Om dit feest extra persoonlijk te maken kunnen jullie een eigen thema kiezen. Misschien een bijzondere plek waar jullie samen zijn geweest? Het land of de plaats waar jullie kinderen zijn geboren? Genoeg ideeën om deze kookworkshop een persoonlijk tintje te geven. Geen behoefte aan een speciaal thema? Kies dan uit één van onze populaire kookworkshops.

Populaire Kookworkshops

Extra te boeken

Meer mogelijkheden

Het is altijd mogelijk om naast de kookworkshop nog andere extra’s toe te voegen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een wijn- of bierproeverij, een workshop over de werking van kruiden, of schorten met een eigen bedrukking?

Algemene informatie

Een kookworkshop kan al vanaf 10 personen worden geboekt. Bij de workshops is de drank; Hollands drankassortiment, gedurende 5 uur inbegrepen. Het Hollands drankarrangement bestaat uit koffie, thee, fris, bier, wijn en binnenlands gedestilleerde dranken.
Dieetwensen en allergieën kunnen vooraf worden doorgegeven.

Heeft u vragen

U kunt ons altijd vrijblijvend bellen met al uw vragen.

085 487 0331

Het Kookstation

  • Toplocatie
  • Vernieuwende recepten
  • Laagdrempelig
  • Transparante en schappelijke tarieven
  • Samen genieten
  • Optimaal bereikbaar
  • Gratis parkeren

Testimonial

We vonden het erg gezellig en lekker. De ruimte boven is erg intiem en gezellig. Echt een aanrader!

– De vrijgezelle meiden –

51 jaar en m’n eerste kookles gehad…genieten!!!

– Karin –

© 2024 Het Kookstation • alle rechten voorbehouden • Realisatie: Comm.OnCookiebeleid
_linkedin_data_partner_id = "82807"; (function(){var s = document.getElementsByTagName("script")[0]; var b = document.createElement("script"); b.type = "text/javascript";b.async = true; b.src = "https://snap.licdn.com/li.lms-analytics/insight.min.js"; s.parentNode.insertBefore(b, s);})();