Het kookduel

Houden jullie wel van een beetje gezonde competitie en durven jullie samen de strijd aan? Dan is de workshop ‘Het Kookduel’ echt wat voor jullie. 

De workshop

Tijdens deze workshop word het gezelschap opgedeeld in groepjes. Iedere groep gaat een eigen deel van het menu bereiden. Jullie kunnen per groep punten verdienen. Denk aan netjes werken, creativiteit en onderlinge samenwerking. Zit iemand met z’n vingers in de saus? Dat zijn natuurlijk minpunten! Tijdens de workshop krijgen jullie ook uitleg over netjes werken in de keuken, etiquette en presentatie. De groep die aan het eind van de avond de meeste punten heeft verzameld gaat er vandoor met de prijs en natuurlijk eeuwige roem!

Wijnproeverij

Bij een uitgebreide maaltijd is een passende wijn geen overbodige luxe. Tijdens de wijnproeverij laat onze sommelier jullie verschillende wijnen proeven en geeft hij advies over smaakcombinaties. Laat je uitdagen om een keer buiten je kaders te treden, zo kom je wellicht voor mooie (smaak) verassingen te staan.

Voor wie

Deze workshop is erg geschikt als bedrijfsuitje, teambuilding workshop of groepen die wel van een culinaire uitdaging houden.

Kosten

Deze workshop is te boeken vanaf 10 personen en kost € 69,50,- p.p. De workshop duurt ongeveer 4 tot 5 uur en is inclusief wijn, bier en fris. Indien u allergieën of dieetwensen heeft kan hier uiteraard rekening mee worden gehouden.

Boeking aanvragen

Heeft u vragen

U kunt ons altijd vrijblijvend bellen met al uw vragen.

085 487 0331

Onze voordelen

  • Top locatie
  • Vernieuwende recepten
  • Laagdrempelig
  • Transparante en schappelijke tarieven
  • Optimaal genieten

Testimonial

We vonden het erg gezellig en lekker. De ruimte boven is erg intiem en gezellig. Echt een aanrader!

– De vrijgezelle meiden –

51 jaar en m’n eerste kookles gehad…genieten!!!

– Karin –

Wij zijn lid van

Gastvrijheidsgilde

Euro -Tôques

Kookstudio Gilde

© 2019 Het Kookstation • alle rechten voorbehouden • Realisatie: Comm.OnCookiebeleid