Het kookduel

Houden jullie wel van een beetje gezonde competitie en durven jullie samen de strijd aan? Dan is de workshop ‘Het Kookduel’ echt wat voor jullie. 

De workshop

Tijdens deze workshop word het gezelschap opgedeeld in groepjes. Iedere groep gaat een eigen deel van het menu bereiden. Jullie kunnen per groep punten verdienen. Denk aan netjes werken, creativiteit en onderlinge samenwerking. Zit iemand met z’n vingers in de saus? Dat zijn natuurlijk minpunten! Tijdens de workshop krijgen jullie ook uitleg over netjes werken in de keuken, etiquette en presentatie. De groep die aan het eind van de avond de meeste punten heeft verzameld gaat er vandoor met de prijs en natuurlijk eeuwige roem!

Deze workshop kan met onderstaande opties gecombineerd worden:

Hierbij is de drank, Hollands drankassortiment, gedurende 5 uur inbegrepen.
Het Hollands drankarrangement bestaat uit koffie, thee, fris, bier(pils), wijn en binnenlands gedestilleerde dranken.

Wijnproeverij

Bij een uitgebreide maaltijd is een passende wijn geen overbodige luxe. Tijdens de wijnproeverij laat onze sommelier jullie verschillende wijnen proeven en geeft hij advies over smaakcombinaties. Laat je uitdagen om een keer buiten je kaders te treden! Zo kom je wellicht voor mooie (smaak-)verassingen te staan.

De wijnproeverij is als extra bij te boeken voor € 5,- p.p.

Voor wie

Deze workshop is erg geschikt als bedrijfsuitje, teambuilding workshop of groepen die wel van een culinaire uitdaging houden.
Vooraf bespreken we altijd eerst de definitieve inhoud van het menu. Omdat we uitsluitend met verse ingrediënten werken kunnen we altijd rekening houden met allergieën, dieetwensen en andere voorkeuren.

Kosten

“Het kookduel” kan met al onze workshops worden gecombineerd. De workshop duurt ongeveer 4 tot 5 uur en is inclusief Hollands drankarrangement. Het Hollands drankarrangement bestaat uit koffie, thee, fris, bier, wijn en binnenlands gedestilleerde dranken. 

Boeking aanvragen

Heeft u vragen

U kunt ons altijd vrijblijvend bellen met al uw vragen.

085 487 0331

Het Kookstation

  • Toplocatie
  • Vernieuwende recepten
  • Laagdrempelig
  • Transparante en schappelijke tarieven
  • Samen genieten
  • Optimaal bereikbaar
  • Gratis parkeren

Testimonial

We vonden het erg gezellig en lekker. De ruimte boven is erg intiem en gezellig. Echt een aanrader!

– De vrijgezelle meiden –

51 jaar en m’n eerste kookles gehad…genieten!!!

– Karin –

© 2024 Het Kookstation • alle rechten voorbehouden • Realisatie: Comm.OnCookiebeleid