Jubileumfeest

Een jubileum?

Een jubileum is altijd reden voor een feestje! Of u nu 25 jaar bij de zaak bent, 12,5 jaar getrouwd bent of misschien bestaat uw onderneming al wel 10 jaar. Al deze en nog veel meer jubilea zijn er om gevierd te worden.

Heeft u er al eens over nagedacht uw jubileum te vieren met een kookworkshop en diner? Een kookworkshop is een leuke, gezellige en originele manier om een feest te vieren. Samen in een ontspannen sfeer een diner bereiden. Intussen een hapje en een drankje en heerlijk tafelen als afsluiting. Ziet u het al voor zich?

Jubileumfeest

Uw jubileum op een bijzonder manier vieren? Het kan bij het Kookstation. Gevestigd op een historische locatie midden in het Groene Hart. De wachtruimte van het voormalig NS stationsgebouw dateert al uit 1894 en heeft een bijzondere sfeer en uitstraling. Hier gezellig feestvieren, koken, eten en drinken is een unieke ervaring.

Jubileum vieren met een kookworkshop

Wat kunt u verwachten van een feestavond met een kookworkshop?

Als eerste natuurlijk de ontvangst van de gasten. Ze ontvangen bij aankomst een heerlijk glas kir royal. U heeft voldoende gelegenheid om iedereen welkom te heten voordat we naar de keuken vertrekken. Daar aangekomen geeft de chef uitleg over het door u gekozen menu. Wat gaan we koken? En wie gaat wat bereiden? Vervolgens gaan jullie aan de slag. Uiteraard houdt de chef alles nauwlettend in de gaten. Tijdens het koken genieten jullie van een hapje en een drankje. Zijn alle gangen klaar? Dan op naar het restaurant voor de wijnproeverij. Onze sommelier geeft uitleg over het herkennen van geuren en smaken. Na de proeverij gaan jullie aan tafel om te gaan genieten van de zelfbereide maaltijd. Eet smakelijk!

Offerte aanvragen?

Themaworkshop

Om deze avond een persoonlijk tintje te geven kunt u gaan voor een zelfgekozen thema. Dit kan bijvoorbeeld een land of stad zijn waar u iets bijzonders mee heeft. Wellicht de stad van jullie huwelijksreis of de plaats waar uw onderneming is gestart. En wat dacht u van schorten met eigen bedrukking? Voldoende mogelijkheden om een originele en persoonlijke avond te organiseren.

Heeft u liever een avond met één van onze beproefde eigen workshops? Kijk dan hieronder voor de mogelijkheden.

Onze kookworkshops

Extra te boeken

MEER MOGELIJKHEDEN

Het is altijd mogelijk om naast de kookworkshop nog andere extra’s toe te voegen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een wijn- of bierproeverij, een workshop over de werking van kruiden, of schorten met een eigen bedrukking?

Algemene informatie

Een kookworkshop kan al vanaf 10 personen worden geboekt. Bij de workshops is de drank; Hollands drankassortiment, gedurende 5 uur inbegrepen. Het Hollands drankarrangement bestaat uit koffie, thee, fris, bier, wijn en binnenlands gedestilleerde dranken.
Dieetwensen en allergieën kunnen vooraf worden doorgegeven.

Heeft u vragen

U kunt ons altijd vrijblijvend bellen met al uw vragen.

085 487 0331

Het Kookstation

  • Toplocatie
  • Vernieuwende recepten
  • Laagdrempelig
  • Transparante en schappelijke tarieven
  • Samen genieten
  • Optimaal bereikbaar
  • Gratis parkeren

Testimonial

We vonden het erg gezellig en lekker. De ruimte boven is erg intiem en gezellig. Echt een aanrader!

– De vrijgezelle meiden –

51 jaar en m’n eerste kookles gehad…genieten!!!

– Karin –

© 2024 Het Kookstation • alle rechten voorbehouden • Realisatie: Comm.OnCookiebeleid
_linkedin_data_partner_id = "82807"; (function(){var s = document.getElementsByTagName("script")[0]; var b = document.createElement("script"); b.type = "text/javascript";b.async = true; b.src = "https://snap.licdn.com/li.lms-analytics/insight.min.js"; s.parentNode.insertBefore(b, s);})();