Verjaardagsfeest

Een bijzonder verjaardagsfeest organiseren? Dat kan bij het Kookstation. Of het nu een surprise party of een lang verwachte avond is, samen maken wij uw verjaardag extra bijzonder. Een kookworkshop biedt gelegenheid voor een ontspannen en culinair samenzijn. Een originele manier om uw verjaardag te vieren.

Verjaardagsfeest organiseren

Uw verjaardagsfeest vieren op een unieke locatie? Wat dacht u van de wachtkamer van een oud stationspand dat is omgetoverd tot kookstudio? Dit historische pand dateert al uit 1894. Waar vroeger mensen wachtten op hun trein, is nu een gezellig restaurant gecreëerd. Een mooie plek voor een diner dat u, samen met uw gasten, heeft bereid in onze keuken.

De workshop

Wat kunt u verwachten van een feestavond met een kookworkshop? Als eerste natuurlijk de ontvangst van de gasten. Ze ontvangen bij aankomst een heerlijk glas kir royal. U heeft voldoende gelegenheid om iedereen welkom te heten voordat we naar de keuken vertrekken.

Daar aangekomen geeft de chef uitleg over het door u gekozen menu. Wat gaan we koken en wie gaat wat bereiden? Vervolgens gaan jullie aan de slag. Uiteraard houdt de chef alles nauwlettend in de gaten. Tijdens het koken genieten jullie van een hapje en een drankje.

Zijn alle gangen klaar? Op naar het restaurant voor de wijnproeverij. Onze sommelier geeft uitleg over het herkennen van geuren en smaken. Na de proeverij gaan jullie aan tafel om te genieten van de zelfbereide maaltijd. Eet smakelijk!

Offerte aanvragen?

Kookworkshop met een thema

Wat gaan we eigenlijk koken? Dat is geheel aan u. Kiest u voor één van onze beproefde en populaire kookworkshops of heeft u liever een eigen thema? Misschien heeft u wel een favoriet vakantieland of juist heel bijzondere herinneringen aan een bepaalde (eet) cultuur.

Laat ons dan een workshop organiseren die speciaal daarop is afgestemd. Geef uw ideeën aan ons door en ontvang een offerte op maat. Liever kiezen uit één van onze eigen thema’s? Kijk dan hieronder voor de mogelijkheden.

Onze kookworkshops

Toevoegingen

Meer mogelijkheden

Het is altijd mogelijk om naast de kookworkshop nog andere extra’s toe te voegen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een wijn- of bierproeverij, een workshop over de werking van kruiden, of schorten met een eigen bedrukking?

Algemene informatie

Een kookworkshop kan al vanaf 10 personen worden geboekt. Bij de workshops is de drank; Hollands drankassortiment, gedurende 5 uur inbegrepen. Het Hollands drankarrangement bestaat uit koffie, thee, fris, bier, wijn en binnenlands gedestilleerde dranken.
Dieetwensen en allergieën kunnen vooraf worden doorgegeven.

Heeft u vragen

U kunt ons altijd vrijblijvend bellen met al uw vragen.

085 487 0331

Het Kookstation

  • Toplocatie
  • Vernieuwende recepten
  • Laagdrempelig
  • Transparante en schappelijke tarieven
  • Samen genieten
  • Optimaal bereikbaar
  • Gratis parkeren

Testimonial

We vonden het erg gezellig en lekker. De ruimte boven is erg intiem en gezellig. Echt een aanrader!

– De vrijgezelle meiden –

51 jaar en m’n eerste kookles gehad…genieten!!!

– Karin –

© 2024 Het Kookstation • alle rechten voorbehouden • Realisatie: Comm.OnCookiebeleid
_linkedin_data_partner_id = "82807"; (function(){var s = document.getElementsByTagName("script")[0]; var b = document.createElement("script"); b.type = "text/javascript";b.async = true; b.src = "https://snap.licdn.com/li.lms-analytics/insight.min.js"; s.parentNode.insertBefore(b, s);})();